Etusivu


Sukujuuret

Kantaserkut

Tilastotietoa

Sukutoimikunta

Tiedotteet

Sukuhakemisto

Menneitä aikoja

Kustaa ja Ulriika Tuomolan jälkeläiset                                                                           Tampere 5.12.2006
 
TERVEHDYS SUVUN JÄSENILLE                                                         Tilinumero: 215121-22499
 
Sukuseuran 60-vuotisjuhlakokous on 5.8.2007
Sukutoimikunta kokoontui Naantalin Kylpylässä 22.4. Päätettiin että sukuseuran 60-vuotis-tapaaminen järjestetään Naantalin Kylpylän Paviljonkiravintolassa sunnuntaina 5.8.2007. Puitteet ovat siten juhlavan merelliset. Aluksi osallistumme jumalanpalvelukseen Naantalin kirkossa. Lounastamme Paviljonkiravintolassa, jossa saamme olla aina klo 17 asti. Silloin kaikki suvun piilevät sekä julkisesti tiedossa olevat kyvyt tulisi saada esiintymään. Myös virallisluonteiset asiat käydään läpi, mm. päätetään toiminnan jatkosta. Kunniavieraiksi on perinteisesti kutsuttu kantaserkkusukupolven edustajat. Heitä on enää 3, samaten 3 puolisoa.
 
Hätähuuto: sukuseura on “köyhä kuin kirkon rotta”
Sukuseuramme rahavarat ovat huolestuttavan vähissä. Pankkitilillä on vain n. 100 euroa.
Sukuseurallamme on mittavat kotisivut osoitteessa www.tuomolansuku.net. Tämän toiminnan otti Kari Isotalo huolekseen viime sukukokouksessa 2004 Liedon Vanhalinnassa. Sivut on nyt luotu. Maksettu on toistaiseksi vain nettiosoitteen vuoden 2005 vuosimaksu 50 euroa. Sivujen kehittäminen ja ylläpito maksaa, jos niitä aiotaan jatkaa. Olisi tyhmää antaa asian raueta suuren alkutyön jälkeen. Sukutoimikunta päätti viimeksi tietosuojan takia että sukuhaarojen nimiluetteloihin pääsee vain käyttäjätunnuksella tuomola ja salasanalla isoka.
 
Tekeillä on 60-sivuinen sukuseuramme 60-vuotisjuhlajulkaisu, jossa tulee olemaan mm. kokoontumistoiminnan alulle panneen toisen sukupolven, Kustaa ja Ulriika Tuomolan lastenlasten (kantaserkkujen) elämäkertatiedot. Heitä on ollut kaikkiaan 33. Paljon muutakin sisältöä tulee löytymään tästä 50-vuotisjuhlajulkaisua täydentävästä kirjasesta.
 
50-vuotisjuhlakokouksessa vuonna 1997 oli Kustaan ja Ulriikan haudan hoito esillä. Silloin: “Keskusteltiin kantavanhempien haudan hoidosta. Rahat päätettiin kerätä kolmannelta sukupolvelta siten, että jokainen perhekunta maksaa 10 markkaa henkilöltä haudan-hoitorahastoon.” Keräys suoritettiin vuonna 1997. Jokaisen kantaserkkujen jälkeläisen edellytettiin maksavan seuran tilille 10 mk omasta sekä kunkin jälkeläisensä puolesta. Silloin saatiin nipin napin riittävä summa kokoon ja asia pois päiväjärjestyksestä 10 vuodeksi.
 
Sukutoimikunta on perinteisesti pyritty kokoontumisia ajatellen valitsemaan Lounais-Suomen alueelta. Nyt edustettuna on mm. Espoo, Hämeenkyrö, Janakkala, Porvoo ja Tampere. Mitään matkakorvauksia ei koskaan ole maksettu. Myös kokousten tarjoilun on kukin itse joutunut maksamaan, jos ei joku toimikunnan jäsenistä ole trahteerausta tarjonnut. Näin ei voi jatkua.
 
Edellä olevaan vedoten esitän, että jokaisen kantaserkun jälkeläiset maksaisivat seuran tilille yhteisvastuullisesti 100 euroa 31.3.2007 mennessäMyös muut lahjoitukset haudan hoidon sekä toiminnan takaamiseksi otetaan kiitollisina vastaan. Kaikille maksun (100 euroa) suorittaneille lähetän 60-vuotisjulkaisun painotuoreena heti sen ilmestyttyä (kesäkuussa 07).
 
Sukutoimikunnan seuraava kokous on Naantalin Kylpylässä 21.4.2007 klo 14. Silloin hahmotellaan 60-vuotisjuhlan ohjelmaa. Esiintyjälista tulee toivottavasti olemaan mittava!
 
Toivotan kaikille sukulaisille rauhaisaa joulunaikaa ja hyvää alkavaa juhlavuotta 2007! Muistakaa merkitä tärkeä 5.8. muistiin vuoden 2007 kalenteriin! Terveisin   Rauno

Copyright (c) Arti SF Oy