Etusivu


Sukujuuret

Kantaserkut

Tilastotietoa

Sukutoimikunta

Tiedotteet

Sukuhakemisto

Menneitä aikoja

Kustaa ja Ulriika Tuomolan jälkeläiset                                                           19.8.2010

 

XXI sukukokous Hämeenkyrössä 1.8.2010

Sukutapaamisemme 1.8. Hämeenkyrön Heiskalla onnistui kaikin puolin hyvin. Hannele Hietanen oli hoitanut järjestelyt mallikkaasti ja sääkin oli suotuisa. Osanottajia oli kaikkiaan 104 sukuun kuuluvaa 70 % heistä oli Jaakkolan sukuhaarasta! Paikalla oli 18 sellaista, jotka osallistuivat 1957 kun sukumme kokoontui Hämeenkyrön Ylivakerilla Nyt Kari Isotalo oli suunnitellut osanottajille upeat rintalaput. Seuran kustannuksia karsien Timo Isotalo asensi omat äänentoistolaitteensa kokoussali Antinsaliin.
Lounaan jälkeen kokoonnuttiin Antinsaliin, jossa aloituslauluna oli Timon ja Pirkon esittämä SUKUPUU. Ennen kokousasioita he esittivät vielä F.E. Sillanpään Maamiehen laulun Sen jälkeen oli ohjelmassa SUKUKUNNIATAULUN luovuttaminen Ylivakerin 400-vuotiselle maanviljelijäsuvulle. Luovuttajana oli Pro Agria Pirkanmaan edustaja Eero Norokorpi ja vastaanottajina tilan nykyinen isäntäpari Lauri ja Paula Ylivakeri. Oman sukumme suvunvanhimmaksi Rauha Pietilän kuoltua 29.5. oli tullut viimeinen elossa oleva kantaserkku Pentti Jaakkola. Hänelle luovutettiin SUVUN-VANHIMMAN tunnusviiri. Suvunvanhin Pentti on yhdestoista tämän kunnian saanut kantaserkku.
Alma Rajalan esiinnyttyä runonlausujana käytiin läpi kokousasiat listan mukaan. 2007 jälkeen kuolleita oli listalla 7 (kantaserkkupolvea Paavo ja Rauha Pietilä sekä puolisot Anna-Liisa Pietilä ja Anneli Nieminen). Paikalla tuli ilmi, että kolmannen polven Markku Jaakkola sekä myös Mikko Stenrosen (ent. Varjonen) ovat poistuneet keskuudestamme vuonna 2009. Vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneita muistaen kuten myös aiemmin hautausmaalla Leeni ja Toivo Ylivakerin haudalla.
Sukuseuratoimintaamme päätettiin jatkaa kohti 70-vuotistapaamista vuonna 2017. Välitapaamista 2014 puuhaamaan tuli sukutoimikuntaan vereksiäkin voimia, neljättä polvea (lihavoidut): Isotaloista valittiin entiset eli Timo ja Kari Isotalo. Tuomolat uudistuivat: Laura ja Olli Tuomola. Niemiset: Riitta Hartikainen, Rauno ja Matti Nieminen. Jaakkolat: Hannele Hietanen, Pirjo Lindroos ja Jouni Jaakkola. Pietilät: Sinikka Poskiparta. Sukutoimikunta kokoontuu Naantalin Tammistossa 16. (tai 17) huhtikuuta 2011 klo 13. Aluksi nautimme sukulaisemme Anu Vaissin tekemän lounaan.
Todettiin että sukutoimikunnan 2008 julistama seuramme jäsenmaksusuositus on mennyt huonosti perille. Suosituksen sisältö oli se, että III polvi (pikkuserkut) maksaisi 5 euroa kutakin (IV polven) jälkeläistään kohti seuran kassaan esim joka toinen vuosi. Kunniapuheenjohtajan aloitetta ja esimerkkiä ovat seuranneet vain Sinikka Poskiparta, Pirjo Lindroos, Tuomo Isotalo, Irma Luotonen, Jukka Varjonen ja Marja-Liisa Mikkonen. Tämän kokouksen jälkeen ovat maksua suorittaneet seuran tilille Pertti Tuomola, Marju Leinonen, Jouni Jaakkola, Hannele Hietanen ja Auli Vehanto.
Arpajaisvoittoja oli paljon ja myytyjä arpoja 233. Suurkiitos! Ennen arvontaa pidettiin Matti Yrjölän johdolla kuulakarnevaali nelihenkisille joukkueille. Pietilöiden ainoa edustaja Sinikka Poskiparta joutui työntämään neljä kertaa. Hän sijoittui toiseksi. Hieno suoritus! Voittoon ylti Jaakkolat joukkueella Minna Ylivakeri, Okko Jaakkola, Timo Ylivakeri ja Veli-Pekka Hietanen. Onnea!

Jaakkoloiden henkilötietomuutokset Raimo Ylivakerille raimo.ylivaneri@rekvia.com 0400-730196.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (c) Arti SF Oy